La Biblioteca Central Gabriel Ferrater obrirà fins a la 1 de la matinada durant l’època d’exàmens

biblio

L’ampliació dels horaris d’aquesta Biblioteca forma part de l’acord d’estabilitat pressupostària amb ERC-MES

A banda de la Biblioteca Gabriel Ferrater, l’Ajuntament manté l’ampliació dels horaris de la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona, la de Volpelleres Miquel Batllori i de les aules d’estudi al Casal Torreblanca i el Centre Social i Sanitari de La Floresta

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater ampliarà el seu horari habitual al gener coincidint amb l’època d’exàmens universitaris. Per primera vegada aquest equipament obrirà fins a la una de la matinada entre el 9 i el 22 de gener, ambdós inclosos.

L’ampliació d’horaris d’aquesta Biblioteca forma part de l’acord d’estabilitat pressupostària entre l’equip de govern i ERC-MES. Aquesta ampliació s’ha fet a proposta de la JERC i inclou la modificació d’horaris en l’època d’exàmens, per facilitar la preparació de les proves dels universitaris.

Paral·lelament l’Ajuntament manté l’ampliació dels horaris de la resta d’aules d’estudi de la ciutat. Des del 9 de gener i fins al 20 del mateix mes, les sales annexes de la biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona i de la de Volpelleres Miquel Batllori, també modificaran els seus horaris habituals. Durant el mateix període, l’aula habilitada al Centre Social i Sanitari La Floresta obrirà fins a la una de la matinada, i la del Casal Torreblanca estarà oberta fins a les 23 hores.

 

Els equipaments i els horaris

Biblioteca Central Gabriel Ferrater (del 9 al 22 de gener)

De dilluns a dissabte: de 10 a 1 h

Diumenges: de 10 a 21 h

 

Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona – Sala Ausiàs March (del 9 al 20 de gener)

Dilluns a diumenge: de 10 a 00 h

 

Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori – Sala annexa (del 9 al 20 de gener)

De dilluns a diumenge: de 10 a 00 h

 

Casal Torre Blanca (del 9 al 20 de gener)

De dilluns a divendres: de 9 a 23 h

Dissabtes i diumenge: de 10 a 23 h

 

Centre Social i Sanitari de La Floresta (del 9 al 20 de gener)

De dilluns a diumenge: de 10 a 1 h

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.