L’Ajuntament condemna les agressions que han patit agents de la Policia Local aquest cap de setmana

untitledEl Consistori es personarà com a acusació particular en el procés judicial que s’ha obert en relació a aquests fets

Davant dels fets ocorreguts les matinades dels dies 25 i 26 de desembre, en què agents de la policia local han estat agredits mentre intervenien en baralles ocasionades en zones d’oci nocturn de Sant Cugat, el govern municipal fa públiques les següents consideracions:

  1. L’Ajuntament condemna aquests fets i referma el seu compromís per no tolerar cap tipus de violència.
  2. L’Ajuntament vol manifestar tot el seu suport als agents que han patit aquests incidents així com a la resta de la plantilla de la Policia Local. En aquest sentit, fa públic el seu reconeixement a la feina que la Policia Local duu a terme per garantir la convivència ciutadana i la seguretat a la nostra ciutat.
  3. L’Ajuntament anuncia que es personarà com a acusació particular en el procés judicial que s’ha obert en relació a aquests fets. De moment ja hi ha tres persones detingudes per haver participat en les agressions als agents.
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.