Oberta nova convocatòria per al Programa Yuzz, joves amb idees, que promou l’emprenedoria de base tecnològica entre joves d 18 a 31 anys

imatge_yuzzYuzz ofereix formació, suport i mentoring gratuïts per a més de 20 joves d’entre 18 i 31 anys de Sant Cugat que vulguin desenvolupar idees de negoci de base tecnològica

El programa premiarà al millor emprenedor del Centre YUZZ Sant Cugat amb un viatge a Silicon Valley i el permetrà optar a 60.000 euros en finançament

Santander YUZZ ‘Joves amb idees’ és un programa promogut pel Banco Santander a través de Santander Universidades i coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat a través de la Fundació Sant Cugat Actiu.

Ja s’han obert les inscripcions per al proper programa Santander YUZZ ‘Jóvenes con Ideas’, que impulsa el talent jove i la generació d’idees innovadores amb el qual participa l’Ajuntament. Les persones interessades poden inscriure-s’hi gratuïtament fins el 2 de desembre a través del web www.yuzz.org .

Aquest programa és promogut pel Banco Santander a través de Santander Universidades i coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Fundació Sant Cugat Actiu i des del 2009 ha potenciat els projectes de més de 3.500 emprenedors de tot el país.

Els i les seleccionades podran beneficiar-se de l’accés a centres de coworking d’alt rendiment on desenvolupar les seves idees de forma col·laborat iva, relacionar-se amb altres emprenedors i rebre assessorament personalitzat i formació d’una xarxa de més de 200 experts en innovació i models de negocio.

Reconeixement a les millors iniciatives

En finalitzar el procés de formació, el jove amb el projecte millor valorat del Centre YUZZ Sant Cugat farà un viatge a Silicon Valley, el referent internacional més important en innovació i emprenedoria, on accedirà a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el desenvolupament del seu negocio.

Gràcies a la col·laboració amb la Fundación E&Y, el programa compta també amb el Premi YUZZ Mujer que ofereix 20.000 euros per finançar el millor projecte liderat per una emprenedora i el suport dels consultors d’ E&Y per accelerar-lo.

A més a més, el centre de Sant Cugat dota els 3 primers projectes seleccionats d’un any d’estada gratuïta en un espai de coworking a Esadecreapolis, SC Trade Center i Vita respectivament.

Un trampolí per a idees innovadores

El projecte Santander YUZZ va començar el 2009 amb dos centres, un a Barcelona i un altre a Madrid, com un viver tecnològic de grans idees. Des d’aleshores ha crescut de forma exponencial i amb l’impuls de Santander Universidades i amb la direcció del CISE ha arribat als 50 centres repartits per tota Espanya amb més de 1.000 participants per edició.

Sant Cugat va participar a la segona edició, sent la 3a ciutat que s’hi sumava. Des d’aleshors i gràcies a aquesta iniciativa s’han creat 30 empreses, en les quals hi treballen més de 100 persones.

Sant Cugat ha rebut el premi a la millor coordinació per la implicació en el desenvolupament del pla formatiu dels i de les joves, considerat d’alta qualitat comptant amb el suport d’experts locals que col·laboren amb el projecte desinteressadament. També pel suport emocional i la motivació al llarg del procés emprenedor així com per les oportunitats facilitades als projectes.

El projecte Santander YUZZ compta a més amb el suport d’universitats de tot el país i múltiples entitats col·laboradores com Indra, Tuenti, Intel, Organización de Estados Iberoamericanos, Secot, FPdGi, Fundación E&Y i RedEmprendia.

Internacionalització

Una altra de les novetats que presenta el programa enguany és el seu proper llançament internacional, que començarà amb un primer centre Santander YUZZ a Argentina. L’objectiu és continuar expandint Santander YUZZ a altres països d’ Amèrica i Europa a través de Santander Universidades per enfortir les sinergies entre emprenedors de tot el món i contribuir així al creixement econòmic, la innovació i el progrés de les persones i les empreses.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.