Sant Cugat acull l’espectacle “Cabaret”, el musical, en el 50è aniversari de la seva estrena a Broadway

cabaret_escena_cabaret-1-web

Del 17 al 20 de novembre Cabaret farà parada al Teatre-Auditori amb un total de 7 funcions i un repartiment excepcional a la seva gira

El 20 de novembre de 1966, al Broadhurst Theatre de Broadway es va estrenar la primera representació de CABARET Aquest 20 de novembre, coincidint amb la seva estada a Sant Cugat, celebrarem aquests 50 anys de vida d’una de les produccions més emblemàtiques dels musicals.

Amb motiu de l’efemèride Cabaret, el musical de Broadway comptarà amb un repartiment especial, diferent de l’actual en gira per Catalunya, i que només es podrà veure a Sant Cugat: Cristina Castaño, Armando Pita i Alejandro Tous, tres caps de cartell que van encapçalar la temporada a Madrid i en la qual van passar més de 200.000 espectadors.

Cabaret, el musical de Broadway ha guanyat 8 dels 15 premis de la 9a edició dels Premios del Teatro Musical, entre elles la de Millor Musical de la temporada. A banda de la mítica banda sonora amb cançons com Willkommen, Cabaret o Money Money destaquem la gran producció escenogràfica, i la dirección artística de la producció. En aquesta Gira Commemorativa recorrerà més de 30 ciutats i 500 funcions durant 70 setmanes, una cita per als amants dels musicals.

Cabaret, el musical

  • dijous 17 de novembre – 21:00 h
  • divendres 18 de novembre – 18:00 i 22:00 h
  • dissabte 19 de novembre – 18:00 i 22:00 h
  • diumenge 20 de novembre – 17:00 i 20:30 h

Durada

  • 2 hores i 30 minuts (amb intermedi)

Preu

  • A partir de 49€

Especial Mitjans

Sol·licitud d’entrevistes: cristinaroda@santcugatcat / 636931648

Funció Per a Premsa: Dijous 17 de novembre, 21h – ESTRENA

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.