El Gran Teatre del Liceu i el Teatre-Auditori #SantCugat renoven el conveni de relació fins la temporada 2018-2019 @teatreauditori @liceucat

conveni_santcugat_liceuMercè Conesa i Roger Guasch han signat el conveni aquest migdia, que referma la col·laboració en programació familiar, educativa i de l’Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu

Aquest matí, l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, i el Director General de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Roger Guasch, han signat la renovació del conveni de col·laboració entre el Teatre-Auditori i el Gran Teatre del Liceu per a les dues properes temporades.

Tal i com especifica en l’acord, tots dos equipaments culturals vetllen i treballen per a la divulgació cultural i educativa de les arts escèniques per a diferents públics i, per aquest motiu han renovat la unió de forces per seguir oferint els espectacles amb segell educatiu del Petit Liceu, l’òpera per a joves i concerts de l’Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu a Sant Cugat.

Així, el Teatre-Auditori seguirà col·laborant amb el Gran Teatre del Liceu per promoure l’educació musical per als més petits ja sigui a l’escola, amb la programació de 14 passis escolars fins al maig de 2017, o en família, amb les funcions familiars programades en les properes temporades que es podran veure a Sant Cugat: La petita flauta màgica (desembre 2016), L’ocell prodigiós (febrer 2017) i Guillem Tell (maig 2017).

A més, Liceu i Teatre-Auditori també fomentaran la gira per Catalunya de l’Orquestra i Cor del Gran Teatre del Liceu, junts o per separat, en aquest cas a la ciutat de Sant Cugat per tal d’ampliar la oferta de música clàssica en la seva programació estable. El primer concert que es podrà veure serà el dissabte 26 de novembre Rèquiem de Mozart. Memorial Pau Casals.

Per a l’alcaldessa, Mercè Conesa, “ens enorgulleix renovar aquest conveni amb el Liceu i poder oferir una programació familiar de qualitat a les famílies santcugatenques gràcies al Petit Liceu i una programació estable de música clàssica de la magnitud del Gran Teatre del Liceu”. Conesa ha afegit que “la col·laboració entre les dues entitats contribueix a la promoció de la música clàssica d’excel·lència, la qual té una gran audiència a la nostra ciutat”.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.