El romànic de Sant Cugat i Terrassa, units en un nou producte turístic promogut pels ajuntament de les dues ciutats

28281475385_d1d5d7432b_oUn tiquet unificat permetrà entrar al recinte del Reial Monestir de Sant Cugat i el conjunt monumental Seu d’Ègara per 4’50€

Aquest producte es comercialitzarà a través de la plataforma www.tickets.visitbarcelona.com de Barcelona Turisme

La tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Cultura, Carmela Fortuny, i Amadeu Aguado, tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, han presentat avui un nou recurs turístic concebut i realitzat conjuntament pels ajuntaments de Sant Cugat i Terrassa. Es tracta d’una oferta que promocionarà els dos principals actius dels municipis pel que fa a l’art romànic: El Monestir de Sant Cugat i la Seu d’Ègara. A la presentació han estat acompanyats de Jordi William Carnes, director general de Turisme Barcelona, i Rosa Serra, coordinadora de l’àrea de desenvolupament econòmic local de la Diputació de Barcelona.

Una combinació del millor preromànic i romànic de les dues ciutats.

En la primera parada del viatge aquest recurs turístic arriba fins a Sant Cugat, situada a 20 minuts en ferrocarril del centre de Barcelona. A prop de l’estació, l’imponent Reial Monestir de Sant Cugat, el més poderós de tot el Comtat de Barcelona. Gràcies a l’audioguia el visitant descobrirà la història i l’arquitectura d’aquest monument emblemàtic, gaudirà d’un dels millors claustres d’Europa per la qualitat artística dels seus 144 capitells, tots diferents, podrà visitar l’Església i el Museu, i contemplarà la Casa Abacial i les restes de la muralla.

La parada següent serà Terrassa, a uns 20 minuts de Sant Cugat, on el visitant viatjarà en el temps fins a l’època final de l’Imperi Romà i els inicis del cristianisme. Allà l’espera, al mig d’un entorn natural extraordinari, el conjunt monumental de la Seu d’Ègara. Les esglésies amaguen un tresor de gran bellesa artística amb pintures murals que van del segle V al VIII. Aquesta singularitat ha portat a presentar la candidatura per obtenir la distinció de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO

Promoció especial

Aquesta promoció turística inclou l’entrada al Reial Monestir amb audioguia i a la Seu d’Ègara – Esglésies de Sant Pere per 4’5€ i serà gratuïta per als infants de fins a 6 anys.

Amb aquesta acció es vol atraure el turisme internacional que visita Barcelona, especialment el turista repetidor de destí i que vol consumir oferta cultural de qualitat.

La compra del producte es farà a través de la www.tickets.visitbarcelona.com  i en les principals oficines de turisme de Barcelona gràcies a la complicitat aconseguida amb Barcelona Turisme i la Diputació de Barcelona. Cal recordar que aquesta web rep una mitjana de 1.341.641 visites l’any i més de 3 milions de turistes passen per aquestes oficines de turisme.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.