L’alcaldessa @mconesapages remodela el cartipàs municipal arran de la renúncia, per motius professionals, de Carles @Brugarolas com a tinent d’alcalde

Cartipas_BrugarolasLes àrees que fins ara dirigia seran assumides per Carmela Fortuny, Damià Calvet, Esther Salat i Joana Barbany (que, a més, passarà a ser tinenta d’alcalde)

Els canvis suposaran un estalvi pressupostari per a l’Ajuntament d’uns 50.000 euros

L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha remodelat el cartipàs municipal per tal d’adaptar-lo a la renúncia, per motius professionals, de Carles Brugarolas com a tinent d’alcalde d’Economia, Empresa, Ocupació i Recursos Humans. Brugarolas engegarà un nou projecte empresarial en el sector privat i, per aquest motiu, deixarà de tenir funcions executives dins l’equip de govern. A partir d’ara passarà a ser regidor sense cartera.

L’alcaldessa ha agraït “l’excel·lent tasca feta per Carles Brugarolas des de la seva tinència d’alcaldia” i ha remarcat que “hem superat molts reptes amb rigorositat i consens”. Finalment, Conesa ha destacat que “la remodelació del cartipàs vol donar compliment al Pla d’Actuació Municipal (PAM) que properament presentarem”.

D’altra banda, Carles Brugarolas ha agraït l’esforç de l’equip de govern per assumir aquests canvis i ha destacat que “el traspàs serà el més senzill possible”. Brugarolas ha explicat que durant la seva etapa a l’Ajuntament “sempre he volgut fomentar estratègies col·laboratives” i ha remarcat que “la lluita contra l’atur ha estat sempre la nostra principal preocupació”.

El nou cartipàs tindrà les següents tinències d’alcaldia:

  • Cristina Paraira: tinenta d’alcalde d’Entorn Urbà, Seguretat Ciutadana i Mobilitat
  • Carmela Fortuny: tinenta d’alcalde de Presidència, Cultura i promoció de la Ciutat
  • Damià Calvet: tinent d’alcalde d’Urbanisme i Planificació Econòmica i Hisenda
  • Susanna Pellicer: tinenta d’alcalde de Polítiques del Cicle de la Vida i Progrés Social
  • Joana Barbany: tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Emprenedoria i Govern Obert

Pel que fa a les regidories, queden de la següent manera:

  • Joan Puigdomènech: regidor de Medi Ambient (adscrit a la tinència d’alcaldia de Cristina Paraira)
  • Eloi Rovira: regidor d’Esports i Joventut (adscrit a la tinència d’alcalde de Carmela Fortuny)
  • Esther Salat: regidora d’Educació, Universitat, Família i Ocupació (adscrita a la tinència d’alcaldia de Susanna pellicer)
  • Mayte Pérez: regidora de Comerç (adscrita a la tinència d’alcaldia de Joana Barbany)
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.