Kiko Veneno, Aspencat i Judit Nedderman, caps de cartell de la Festa Major de Sant Cugat que se celebrarà del 28 de juny al 3 de juliol

cartell-guanyadorL’arrossada popular abandona la Plaça de Barcelona per traslladar-se fins a la Rambla del Celler per poder donar resposta a l’alta participació registrada l’any passat

La Festa Major Alternativa es trasllada també a la Rambla del Celler

Les piscines del Parc Central estaran obertes de forma gratuïta durant la tarda i acolliran activitats, jocs i inflables

Del 28 de juny al 3 de juliol Sant Cugat viurà la Festa Major amb sis dies pensats perquè tots els santcugatencs puguin viure la festa grossa de la ciutat. Pel que fa a les propostes musicals, el cantant Kiko Veneno serà el cap de cartell del festival. L’artista de Figueres actuarà el dijous dia 30 a la Plaça d’Octavià en un concert on sonaran alguns dels temes més cantats i escoltats de les darreres dècades com ‘Echo de menos’, ‘Joselito’ i ‘En un mercedes blanco’. La nit del 29 de juny l’Espai de la taverna acollirà el concert d’una de les veus emergents de més projecció del nostre país, Judit Nedderman. Després de rebre el reconeixement del públic i la crítica nacional, la cantant presentarà el seu darrer disc titulat ‘Un segon’. I, després de 9 anys pujant als escenaris amb més de 500 concerts, la nit de l’1 de juliol a la Plaça d’Octavià, serà el torn d’una de les bandes més reconegudes del País Valencià i de l’escena actual, Aspencat. La banda presentarà el seu treball ‘Tot és ara’, un disc on Aspencat segueix explorant els nous territoris que hi ha entre el reggae, el Dancehall i el Dubstep. Un directe carregat de dinamisme i força amb un missatge crític i incisiu que de ben segur farà vibrar als joves santcugatencs.

Altres concerts que formaran part de la programació estan protagonitzats per Sr. Wilson & The Island Defenders i el grup santcugatenc The Risas.

 

Un escenari per la música santcugatenca

Un any més la Desplaça Jove, ubicada al Parc Ramon Barnils, oferirà concerts pensats per als més joves. Enguany però l’escenari estarà programat per La Pua, l’Oficina Musical, i hi haurà un comú denominador: la música feta a casa, el segell santcugatenc. L’escenari reunirà presentacions de discs i una àmplia varietat d’estils per a tots els gustos amb artistes de trajectòria consolidada i d’altres de novells.

 

L’arrossada popular a la Rambla del Celler

Una de les activitats estrella de la Festa Major, l’Arrossada Popular, que l’any passat va assolir un rècord de participants amb 120 paelles, canvia d’ubicació per tal de guanyar més espai. Aquest any els arrossos es cuinaran a la Rambla del Celler per poder rebre més participants. Enguany s’espera que el concurs de paelles pugui acollir fins a 150 equips. Les inscripcions s’obriran el dilluns 13 i s’allargaran fins al 22 de juny a l’Ateneu.

 

Les piscines del Parc Central obertes a la tarda

Les piscines del Parc Central seran gratuïtes per la tarda i s’acompanyaran d’activitats, jocs i inflables. A més, durant les nits de divendres i dissabte es projectaran diferents pel·lícules a les piscines.

 

Altres canvis d’ubicació

Algunes activitats clàssiques de la Festa Major es mantenen però enguany canviaran d’ubicació. D’aquesta manera la Fira de la Cervesa Artesana es traslladarà a la Plaça de Barcelona, la Festa Major Alternativa a la Rambla del Celler i el pícnic de l’”Estovallada” es tornarà a celebrar al Parc Central.

 

Els assajos del Paga-li Joan

Els assajos per a ballar el tradicional ‘Paga-li, Joan’ començaran el dimecres 25 de maig a l’Hort de l’Abat – Jardins del ‘Paga-li, Joan’. Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a pagalijoan@gmail.com o bé apropar-se al Monestir els dies d’assaig. El termini d’inscripcions estarà obert fins al dimecres 8 de juny.

ASSAJOS 2016 Dimecres i divendres, del 25 de maig al 22 de juny Hort de l’Abat – Jardins del ‘Paga-li, Joan’ Grup infantil (de 6 a 14 anys): de 18.30 a 20 h Grup d’adults: de 20.30 a 22 h En cas de pluja, els assajos es faran al Celler Modernista. És obligatòria l’assistència a l’Assaig General del dia 22 de juny i la participació del grup d’adults al Seguici de Sant Pere del dia 29 de juny. Més informació a tradicionalsantcugat.cat

 

Una Festa Major 2.0

La Festa Major torna a apostar fort per la comunicació digital. Es presentarà una nova versió millorada i actualitzada de l’APP, que tornarà a estar disponible gratuïtament tant per Android com per iOS. Una de les novetats que incorporarà l’APP són les notificacions ‘push’, que avisaran als usuaris quan comencin les seves activitats preferides. A més, la llista de ‘favorits’ també incorpora altres millores: s’ordenarà temporalment i s’anirà actualitzant al moment.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.