El servei d’atenció a la dona de l’Ajuntament, distingit durant la celebració del Dia de les Esquadres de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Rubí  

reconeixement_dona

 

La tinenta d’alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha recollit el diploma durant l’acte celebrat a l’Auditori d’Els Costals de Castellbisbal

 El Servei d’Atenció a la Dona de l’Ajuntament de Sant Cugat ha estat reconegut, aquest dijous, durant l’acte de celebració del Dia de les Esquadres de l’Àrea Bàsica de Policia (ABP) de Rubí, que s’ha celebrat a l’Auditori d’Els Costals de Castellbisbal. El cos dels Mossos d’Esquadra ha reconegut el servei de l’Ajuntament  per “contribuir a la prevenció dels casos de violència de gènere a la ciutat i donar tota l’atenció necessària a les víctimes”. A més, el cos també ha destacat “la gran col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat amb la Policia de la Generalitat a l’hora d’afrontar cada un dels casos registrats a la ciutat”. La tinenta d’alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha recollit el diploma de reconeixement acompanyada de la tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer.

Durant l’acte s’ha fet un reconeixement institucional de diverses actuacions meritòries dutes a terme per agents del cos de Mossos d’Esquadra i a diferents iniciatives que contribueixen a millorar la tasca diària del cos. L’acte ha comptat amb la presència de l’inspector en cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sant Cugat, Jordi Hosta.

Servei d’Atenció a la Dona

El Servei d’Atenció a la Dona de l’Ajuntament de Sant Cugat, ubicat a la Casa Mònaco, vol millorar la qualitat de vida i el benestar de les dones de Sant Cugat que presenten alguna problemàtica derivada de la seva condició de gènere. Amb aquest objectiu s’ofereix un espai d’atenció individual o en grup, sobre qüestions jurídiques, socials, psicològiques, laborals o sobre maltractaments.

 

 

 

 

 

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.