L’estudiant Patricia Galán Pascual, de l’Escola Municipal d’Art i Disseny guanya el concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona 2016

dia_dona_fotoL’obra ha estat seleccionada entre 48 originals presentats

La tinenta d’alcalde Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, ha animat tots els estudiants de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Sant Cugat a seguir utilitzant l’art per transformar la societat

La tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, ha presidit  aquest dimarts l’entrega de premis del concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona 2016,organitzat per l’Ajuntament de Sant Cugat i l’Escola Municipal d’Art i Disseny de la ciutat. Pellicer ha recordat que ‘’encara avui en dia la dona segueix sent una minoria dins del món de l’enginyeria i la medicina, segueix suportant el gran pes de les feines domèstiques i cobra un 28% menys que els homes al fer la mateixa feina’’. Per aquest motiu Pellicer s’ha adreçat als alumnes i els ha animat a seguir utilitzant l’art per transformar la societat, ‘’utilitzeu el talent artístic per protestar i reivindicar tot allò que penseu tal com ho heu fet en aquesta ocasió a l’hora de dissenyar el cartell del Dia Internacional de la Dona’’.

La tinenta d’alcalde ha fet entrega del primer premi del concurs a Patricia Galán Pasqual, estudiant de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Sant Cugat. La imatge guanyadora, ha estat la seleccionada de 48 obres presentades, i expressa i reivindica la feina que hi ha encara avui en dia a fer per aconseguir equilibrar els drets i les oportunitats de les dones i els homes en la nostra societat, al planeta terra i a l’espai.  El cartell guanyador és la imatge institucional del dia Internacional de la Dona a Sant Cugat i té una dotació de 1.000 €.

El segon premi, valorar en 250 € en material de Belles Arts ha estat per Marta Esteban Ferrera, de l’IES Torre del Palau de Terrassa i el tercer premi ha recaigut en l’obra de Natalia Bernal Garcia, de l’Escola Municipal Illa de Sabadell. En aquest cas el premi és una beca per participar d’un taller d’art. A més el jurat també ha atorgat un accèssit a l’alumne de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Sant Cugat, Adrian Rodríguez Olalla.

El concurs va adreçat específicament a l’alumnat de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Superior de les escoles d’Art i Disseny i de Batxillerat Artístic dels Instituts d’Ensenyament Secundari del Vallès Occidental.

Els cartells presentats al concurs estaran exposats a l’Escola Municipal durant tot el mes.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.