Una delegació xilena visita Sant Cugat per conèixer el model urbanístic de la ciutat i el seu projecte d’Smart City

visita_delegacio_xilena

El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Mobilitat i Habitatge Damià Calvet i la regidora d’Educació, Universitat i Família, Esther Salat han explicat als responsables xilens com la ciutat ha incorporat la tecnologia en la gestió de diferents serveis

Una delegació xilena, formada per regidors de diferents municipis del país, ha visitat aquest divendres Sant Cugat per conèixer el desenvolupament urbanístic que ha seguit la ciutat en les diferents èpoques de creixement i per saber com s’ha incorporat la tecnologia en la gestió dels diferents serveis de la ciutat. El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Mobilitat i Habitatge, Damià Calvet, i la regidora d’Educació, Universitat i Família, Esther Salat, han rebut els responsables xilens que s’han interessat també per el model que ha seguit Sant Cugat a l’hora de passar de la smart city a ciutat innovadora.

Els representants xilens han visitat el centre de control de l’enllumenat de la ciutat, el control de pilones i el control de la xarxa de comunicacions. A més també han fet una visita al centre de control de seguretat ciutadana.

La visita s’emmarca dins d’una gira que els responsables municipals xilens estan fent per diferents ciutats d’Europa per conèixer diferents models de ciutat. Després de Sant Cugat la delegació viatjarà cap a Amsterdam, Holanda.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.