La zona blava es pot pagar, a partir d’avui, a través del telèfon mòbil

mòbilJa està en funcionament l’aplicació gratuïta EysaMobile per pagar a la zona blava de Sant Cugat des del mòbil

Aquesta millora està emmarcada dins del sistema de gestió de la zona blava de Sant Cugat, l’Smart Parking, implantat des d’octubre d’enguany

Properament els tiquets del parquímetre tindran un codi QR que permetrà acumular els minuts que no s’hagin utilitzat per fer-ne ús en altres ocasions

Ja està disponible l’aplicació gratuïta EysaMobile per a telèfons mòbils que permetrà als conductors fer el pagament on-line a la zona blava de Sant Cugat. Es pot descarregar mitjançant el web www.eysamobile.com i està disponible tant per a dispositius Android i Apple.

Amb aquesta aplicació de mòbil l’usuari pot: pagar, augmentar el temps d’estacionament, retirar el vehicle i pagar només pel temps real d’estacionament sense necessitat de desplaçar-te fins al parquímetre. A més, es rep avisos automàtics quan el tiquet està a punt de finalitzar, es pot ampliar des de qualsevol lloc i, en el cas de multa perquè el pagament hagi expirat, es pot anul·lar la denúncia.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Mobilitat i Habitatge, Damià Calvet ha explicat que “properament, els tiquets del parquímetre tindran un codi QR, perquè es puguin acumular els minuts que no has utilitzat per fer-ne ús en altres ocasions”. Així doncs, serà un servei més eficient, còmode i just, perquè només es pagarà pels minuts que has consumit.

Aquesta millora està emmarcada dins del sistema de gestió de la zona blava de Sant Cugat, l’Smart Parking, implantat des d’octubre d’enguany. L’objectiu de l’Smart Parking és fer més eficient l’aparcament, la mobilitat i la promoció del comerç local a Sant Cugat.

A més, cal recordar que la zona blava de Sant Cugat recentment ha estat municipalitzada i que ara la seva gestió va a càrrec de Promusa, que destinarà els nous recursos obtinguts amb la gestió de l’aparcament de pagament a impulsar més polítiques d’habitatge social de lloguer. Així mateix, cal recordar que els preus de la zona blava continuaran sent els mateixos i es regiran en tot moment per les ordenances i la normativa municipal com fins ara.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.