59.169 santcugatencs i santcugatenques podran exercir el seu dret a vot en aquests comicis

Eleccions_parlament-300x200

Els ciutadans poden consultar el cens i el seu col·legi electoral al web de l’Ajuntament www.santcugat.cat/web/eleccions-generals-2015

 L’Ajuntament ha organitzat un dispositiu especial al municipi d’una vuitantena de treballadors per garantir el bon funcionament de les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat d’aquest diumenge 20 de desembre. Aquest dispositiu inclou la logística del muntatge de les eleccions, el suport informàtic, la informació al ciutadà, el suport tècnic i la vigilància als col·legis electorals i els cossos de seguretat.

Nombre d’electors: 59.169

El cens electoral a Sant Cugat en aquestes eleccions és de 59.169 persones. Respecte a l’última convocatòria del 2011, el cens ha crescut en 4.289 (en aquella ocasió el cens electoral a Sant Cugat va estar format per 54.880 persones).

29 col·legis electorals

En total a Sant Cugat hi haurà 29 col·legis electorals, els mateixos que en les últimes eleccions al Parlament del 27 de setembre, amb un total de 86 meses.

Consultes al cens

El cens es pot consultar al web de l’Ajuntament www.santcugat.cat/web/eleccions-generals-2015.

També es pot consultar presencialment a l’edifici de l’Ajuntament que, a més a més, també estarà obert durant tota la jornada electoral.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.