L’OSSC tanca la celebració del 25è aniversari amb el concert ‘Brahms & Beethoven’ al Teatre-Auditori

brahms_bethoven

El concert estarà dirigit pel director Antoni Ros-Marbà i els solistes de violí i violoncel, Gerard i Lluis Claret

L’Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) clourà aquest dijous els actes de celebració del seu 25è aniversari amb un concert al Teatre-Auditori basat en l’obra de dos dels grans compositors de la història de la música, Brahms i Beethoven, nascuts a un dels països més melòmans del món, a Alemanya. Sota el títol ‘Brahms & Beethoven’ l’OSSC interpretarà el doble concert per a violí i violoncel de Brahms, l’última obra que va compondre el compositor, i la cinquena simfonia de Beeethoven, una de les peces més conegudes de la història de la música clàssica. El públic santcugatenc tindrà, per tant, l’oportunitat d’escoltar dues de les obres més apreciades del repertori universal.

Un concert amb música de prestigi internacional: Antoni Ros-Marbà a la direcció Gerard i Lluís Claret com a solistes

El director de l’OSSC, Josep Ferré, cedirà per l’ocasió la batuta del concert al director Antoni Ros-Marbà. Ros-Marbà ha dirigit orquestres arreu del món, entre les quals destaca l’Orquestra Filharmònica de Berlín, i va ser titular de l’Orquestra Ciutat de Barcelona, l’actual OBC. A més, Ros-Marbà comptarà amb els solistes Gerard i Lluís Claret, violí i violoncel respectivament. El concert començarà a les 21:00h i les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre-Auditori o per internet, a www.tasantcugat.cat

La tinenta d’alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, assistirà al concert.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.