Sant Cugat reconeix 21 projectes d’aprenentatge i servei i consolida l’oferta d’aquesta metodologia

En total, aquest any s’han desenvolupat 21 projectes d’aprenentatge i servei en diferents vinculats a diferents centres educatius i de formació

L’acte de reconeixement, que ha presidit l’alcaldessa, Mercè Conesa, ha comptat amb l’actuació del cor de l’INS Leonardo da Vinci i del cor Hear Us de Malawi

En el transcurs de l’acte, la regidora d’Educació, Universitat i Família, Esther Salat, ha avançat que, de cara al curs vinent, l’Ajuntament obrirà una línia de subvencions per contribuir al desenvolupament dels projectes d’aprenentatge i servei

APSL’alcaldessa, Mercè Conesa, ha presidit aquesta tarda, al Teatre-Auditori, l’acte de reconeixement als centres educatius i entitats de Sant Cugat que han elaborat projectes d’aprenentatge i servei durant el curs 2014-2015.

A l’acte, que ha comptat amb la projecció d’un audiovisual produït per Cugat.cat, també hi ha intervingut la regidora d’Educació, Universitat i Família, Esther Salat, el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Lluís Baulenas, i la coordinadora del centre promotor d’aprenentatge i servei de la Fundació Jaume Bofill, Laura Campo.

L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha agraït els projectes als assistents i ha remarcat que “l’aprenentatge i servei és una metodologia que contribueix, especialment, a la formació de les joves de la nostra ciutat. Els projectes, transversals i de ciutat, tenen com a rerefons la voluntat de treballar per tenir un Sant Cugat millor. L’aprenentatge i servei implica el conjunt de la ciutat”.

En el transcurs de l’acte, la regidora d’Educació, Universitat i Família, Esther Salat, ha avançat que, de cara al curs vinent, l’Ajuntament obrirà una línia de subvencions per contribuir al desenvolupament dels projectes d’aprenentatge i servei.

En total, aquest any s’han desenvolupat 21 projectes d’aprenentatge i servei a Sant Cugat, que són els següents:

 1. Escola Avenç pel projecte “Apadrinament lector”.
 2. Programa de Formació Inicial pel projecte “Els jardiners”.
 3. Entretallers pel projecte “Mural de vida”.
 4. Institut Joaquima Pla i Farreras pels projectes “Dóna’m joc”, “Art i Sant Cugat”, “Craft Solidari”, “Descobrint el barri de Sant Francesc” i “Literatura i Sant Cugat”.
 5. Escola Collserola pel projecte “Apadrinament lector” i “Setmana de la Ciència”.
 6. Aspasur pel projecte “Llibretes amb retalls de vida”.
 7. Escola Thau pels projectes “Padrins de lectura”, “Sensibilització vers la gent gran”, “Banc dels aliments” i “projecte Vendanthangal”.
 8. Escola universitària Gimbernat i Tomàs Cerdà pel projecte “Eines per al treball de recerca”.
 9. Institut Angeleta Ferrer i Sensat pel projecte “Parelles lingüístiques”.
 10. Institut Arnau Cadell pels projectes “Campanya de recollida d’aliments”, “un món divers”, “Malawi” i “Parelles lingüístiques”.
 11. Taller Jeroni de Moragas pel projecte “Tots som iguals de diferents”.
 12. ESADE pel projecte: “Taller Comunica”.
 13. Escola d’art pel projecte “Jo vinc dels campaments sahrauís”.
 14. Institut Leonardo da Vinci pel projecte “Ciberbulling”, “Visita a l’institut”, “Parelles lingüístiques” i “Coral Leonardo”.
 15. Universitat Internacional de Catalunya pels projectes “Que passa quan et passes”, “Jornada de formació per a la promoció de la salut per a professorat”, “Prevenció de la salut a AVAN i Associació de Parkinson” i “Tens infermeria tens salut”.
 16. Museus de Sant Cugat pel projecte “Fem un Museu”.
 17. Taller Jove Natura pel projecte “Reparació de joguines”.
 18. Escola Pi d’en Xandri pels projectes “Vivim Sant jordi amb avis i àvies” i “A Sant Salvador, contes i flors”.
 19. Escola Gerbert d’Orlhac pel projecte “padrins de lectura”. Àgora International School pels projectes “Bicicletada Popular Solidària amb els nens de Malawi” i “Projecte Labdoo”.
 20. Col·legi El Pinar pels projectes “Fem i Aprenem” i “Servei Comunitari Cugat Natura”.
 21. Pins del Vallès pel projecte “Apadrinament lector”.

L’acte de reconeixement ha comptat amb l’actuació de la coral de l’INS Leonardo da Vinci i el cor Hear Us de Malawi.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Els comentaris estan tancats.